Winkelen Cyprus

Winkelen Cyprus

Op Cyprus zijn er verschillende steden en gebieden te vinden waar het heel erg leuk winkelen is. Vooral in de hoogseizoenen zijn de winkelgemakken erg hoog door de langere openingstijden en de grote voorraad aan spullen.

Bekijk hier alle winkels op Cyprus >>

Zo kunt u gaan winkelen in de hoofdstad van Cyprus, Nicosia binnen de mooie oude stadsmuren. Hier is namelijk een smalle straat die alleen voor voetgangers toegankelijk is genaamd Ledra Street waar u heerlijk kunt winkelen.

Deze straat bestaat uit verschillende kleine winkels waarvan de meeste redelijk goed van kwaliteit zijn en u leuk kunt winkelen. Ook kunt u rondom deze straat verschillende grote warenhuizen vinden om lekker in te winkelen op Cyprus.

Bekijk hier alle winkels op Cyprus >>

In Paphos kunt u sinds de laatste jaren erg leuk winkelen. Er zijn verschillende grote winkelcentra en supermarkten gebouwd in de laatste jaren in Paphos op Cyprus waardoor het erg leuk is om hier te winkelen.

Naast deze nieuwe aanwinsten voor het winkelen in Paphos zijn er ook nog genoeg traditionele echte Cypriotische winkels.

Winkels Cyprus

Winkels Cyprus

In Limassol zijn er veel verschillende grote winkels die perfect zijn voor een lekker dagje winkelen. Vaak verkopen ze hier de nieuwste spullen maar er zijn ook genoeg winkels met de traditionele Cypriotische producten.

Bekijk hier alle winkels op Cyprus >>

Wanneer u wilt winkelen in echte design winkels dan kunt u in Limassol naar de Makarios Avenue gaan op Cyprus. Ook Ayia Napa is een van de leukere plaatsen op Cyprus om te winkelen. De lokale bevolking winkelt hier vaak ook zelf en u kunt er echt alles vinden.

Het leuke aan winkelen hier is dat de meeste producten vaak 30% minder kosten dan in andere plaatsen op Cyprus. Ook hier kunt u weer echte Cypriotische winkels tegenkomen. Last but not least kunt u ook nog kiezen voor een dagje winkelen in Larnaca. Hier vindt u verschillende grote boetieks en winkelcentra om lekker te winkelen op Cyprus.