Auto huren Cyprus

Auto huren Cyprus

Er zijn op een eiland zoals Cyprus met haar 9.251 km2 genoeg bezienswaardigheden te bekijken. Maar dit is binnen een korte tijdsperiode niet te doen zonder auto. Daarom is het slim om op Cyprus een auto te huren bij één van de verschillende autoverhuur bedrijven die zich op Cyprus bevinden.

Bekijk alle huurauto’s op Cyprus >>

Wanneer u meteen een auto wilt huren op het moment dat u aankomt op Cyprus kunt u bij een van de vele auto verhuur bedrijven terecht die zich op de luchthaven van Larnaca bevinden. Wel moet u beseffen dat vooral bij deze auto verhuur bedrijven de tarieven een stuk hoger zijn in de zomer dan in de winter, afhankelijk van de huur periode uiteraard.

Hoe langer u huurt hoe goedkoper de dagprijs wordt. Handig is om te onthouden dat het goedkoper is om voor uw vakantie al een huurauto te reserveren.

Bekijk alle huurauto’s op Cyprus >>

Auto Huren Cyprus

Een auto huren op Cyprus

Auto huren Cyprus informatie

Verder zijn er ook een aantal andere dingen waar u op moet letten wanneer u een auto wilt huren op Cyprus en er mee gaat rijden. Men rijd op Cyprus namelijk links, wat betekent dat de bestuurder rechts zit.

Bekijk alle huurauto’s op Cyprus >>

Wat ook handig is om te weten bij het huren van een auto op Cyprus is dat het eigen risico op Cyprus vaak hoger is dan in andere vakantiebestemmingen. Ook moet u opletten dat ze op Cyprus niet een truc toepassen die bij veel mensen wordt gebruikt die een auto willen huren op Cyprus.

De verhuurbedrijven geven u namelijk een volle tank mee voor een veel te dure prijs en verwachten dat u de auto zo leeg mogelijk inlevert. Wanneer u de huur auto met een redelijk volle tank terugbrengt moet u uw restant geld teruggestort krijgen op uw creditcard. Dit is een langdurig en vervelend proces waardoor veel mensen hier vaak vanaf zien, wat precies is wat de autoverhuur bedrijven op Cyprus willen.