Stranden Cyprus Pafos-Paphos

Stranden Cyprus, Pafos/Paphos

De verschillende stranden op Cyprus in de omgeving van Pafos zijn zoals vele andere ook erg populair onder de verschillende vakantiegangers. Pafos bestaat uit 5 bekende stranden onder de toeristen namelijk, Fig Tree Bay, Faros, Coral Bay, Lara beach en Pachyammos.

Bekijk alle standen van Pafos/ Paphos >>

Meestal bestaan deze stranden uit weinig rotsen en is de toegang tot het strand vaak gemakkelijk. Ook kunt u op de stranden van Pafos, Cyprus vaak terecht voor verschillende watersporten en in de zomer lekker een parasol en een strandbed huren om heerlijk te zonnen.

Fig Tree Bay;

strand-cyprus-fig-three-bay

Strand Cyprus Fig Three Bay

Fig Tree Bay, Cyprus is een van de bekendere stranden van Cyprus en ligt in het oosten van het Pafos gebied. Door haar witte strand en strakblauwe zee is Fig Tree Bay erg populair onder de strandgangers in de omgeving van Pafos.

Bekijk alle standen van Pafos/ Paphos >>

Fig Tree bay staat zelfs in de top 20 van mooiste stranden van Europa. Fig Tree beach op Pafos is vooral populair onder de families en gezinnen.

Faros;

Strand Cyprus Faros

Strand Cyprus Faros

Faros, Cyprus is een heerlijk zandstrand met een geweldig uitzicht wat aan de westkant van Pafos ligt. De weg naar het strand en de toegang zijn gemakkelijk en het water wordt vaak getest op kwaliteit.

Bekijk alle standen van Pafos/ Paphos >>

Ook wordt het strand elke dag schoongemaakt waardoor u zeker weet dat u schoon ligt. In de zomer zijn er op Faros strandwachten en kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals ligbedden, parasols en verschillende watersporten.

Coral bay;

Strand Cyprus Coral Bay

Strand Cyprus Coral Bay

Coral Bay, Cyprus is een geweldig strand voor families wat gelegen is aan de westkust, Pafos. Coral Bay op Cyprus heeft verschillende faciliteiten en eetgelegenheden perfect voor stellen en families met kinderen.

Coral Bay heeft verschillende mogelijkheden voor strandbedden, parasols en watersporten en is gemakkelijk te bereiken. Doordat Coral Bay verschillende landtongen heeft is de zee heerlijk rustig en daardoor perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Lara beach;

Strand Cyprus Lara Beach

Strand Cyprus Lara Beach

Lara Beach is een heerlijk uitgestorven strand dat niet erg gemakkelijk te bereiken is in het Pafos gebied. Lara Beach is niet een van de populaire stranden op Cyprus doordat zij niet zo gemakkelijk te bereiken is en omdat er eigenlijk bijna geen voorzieningen zijn.

Dit betekent dat er geen sprake is van massatoerisme op Lara Beach en dat u dus heerlijk alleen kunt zijn op dit ruige maar stille strand. Wel wordt aangeraden om eigen faciliteiten mee te nemen omdat er dus geen faciliteiten worden aangeboden op dit heerlijke strand van Cyprus.

Pachyammos;

Strand Cyprus Pachyammos

Strand Cyprus Pachyammos

Pachyammos is een strand wat zich bevind midden in het toeristische gebied van Pafos en wordt goed aangegeven op verkeersborden. Pachyammos is een zandstrand wat redelijk smal is en het heeft weinig tot geen rotsen.

Op het strand zelf kunt u verschillende faciliteiten benutten zoals parasols, ligbedden en verschillende watersporten. Het water is erg schoon, net zoals het strand en in de zomer zijn er verschillende strandwachten te vinden op Pachyammos op Cyprus.