Restaurants eten Cyprus

Restaurants en eten op Cyprus

Eenmaal aangekomen op Cyprus is het natuurlijk goed om te weten naar welke restaurants u kunt gaan om heerlijk wat te eten en van Cyprus en haar prachtige omgeving te genieten.

Bekijk hier alle restaurants >>

Cyprus is qua restaurants van alle markten thuis. Restaurants waar u lekker kunt eten in alle smaken en tegen verschillende prijzen kunt u zeker wel vinden op Cyprus.

Over het algemeen zijn de meeste restaurants op Cyprus gezellige, goedkope, goede restaurants waar u lekker kunt eten. De prijzen voor het eten verschillen uiteraard per restaurant maar over het algemeen zijn de prijzen kwalitatief goed.

Bekijk hier alle restaurants >>

Op Cyprus kunt u ervoor kiezen om bij echte traditioneel Cypriotische restaurants te gaan eten of om voor iets vertrouwds en Europees te kiezen. Tevens zijn er verschillende restaurants op Cyprus die zich specifiek op het eten voor de toeristen hebben gericht waardoor de prijzen relatief goedkoop zijn.

Uiteraard zijn er ook wat duurdere restaurants op Cyprus waar u dan ook betere maaltijden voorgeschoteld krijgt. Enkele populaire restaurants op Cyprus zijn onder andere de volgende;

Restaurants Cyprus

Voor een echt traditioneel avondje uit op Cyprus kunt u naar de Makrinari Taverna in Omodos gaan. Dit is een restaurant redelijk dicht bij Limassol. Het restaurant heeft heerlijke gerechten tegen redelijke prijzen en heeft alle karakteristieken en charme van een echt Cypriotisch restaurant behouden.

Bekijk hier alle restaurants >>

restaurants Cyprus

Restaurants op Cyprus

Voor een mix van de traditionele Cypriotische gerechten en het wat meer hedendaagse eten kunt u naar de Gourmet Taverna in Paphos gaan. Dit restaurant is gelegen langs de boulevard en heeft buien haar romantische setting en leuke bediening ook nog eens heerlijk eten.

Voor een lekker avondje uit eten met uw gezin bij een lekker restaurant moet u naar het Artemis restaurant in Pisouri gaan. Dit is een echt familierestaurant wat bekend staat om haar heerlijke mediterrane eten en haar leuke bediening.