Cyprus uitgaansleven en uitgaan

Cyprus uitgaansleven/uitgaan

Het eiland Cyprus is een ideale plek om uit te gaan door haar aanbod van verschillende uitgaansgelegenheden per plaats. In Ayia Napa kunt u geweldig uitgaan, Ayia Napa wordt tegenwoordig zelfs met Ibiza vergeleken op het gebied van uitgaan door haar vele clubs.

Bekijk het uitgaansleven van Cyprus >>

Hierdoor zijn de prijzen dan ook flink omhoog gegaan. Dit betekent wel dat het echte feest seizoen van juni tot september is en er vaak entreegeld betaald moet worden wilt u in Ayia Napa uitgaan.

De plekken in Ayia Napa op Cyprus om uit te gaan zijn The Square en Agias Mavris Street.

Ayia Napa is qua uitgaansleven de tegenhanger van Limassol. Limassol bestaat namelijk uit erg veel verschillende uitgaansgelegenheden die soms erg ver uit elkaar liggen. Dit maakt het uitgaansleven voor de toeristen niet altijd even gemakkelijk.

Bekijk het uitgaansleven van Cyprus >>

De meeste uitgaansgelegenheden liggen rondom het Apolonia Beach hotel zoals verschillende discotheken, restaurants, barren, stripclubs en zelfs een barstraat. De bekendere uitgaansgelegenheden in Limassol zijn onder andere The Basement, bar Rumours en Haägen Dasz.

Maar wanneer u zich liever onder het uitgaansleven van de echte Cyprioten mengt moet u toch echt in de bars en terrasjes in het centrum gaan zitten rondom de Kanika buurt.

uitgaansleven Cyprus

Uitgaan op Cyprus

De hoofdstad van Cyprus, Nicosia, heeft een geweldig uitgaansleven mede door de aanwezigheid van haar minstens 10 goeddraaiende clubs. Uitgaan in de hoofdstad van Cyprus heeft dus wel haar prijs door haar populairiteit maar de kas om lokaal publiek tegen te komen is hier ook weer groter.

Uitgaan Paphos

Rondom Paphos zijn er ook verschillende clubs te vinden om uit te gaan op Cyprus. De meeste clubs openen hier pas na middernacht en oriënteren zich specifiek op toeristen of op lokale bewoners. Ook is Paphos ideaal voor de mensen die liever niet in een club eindigen door haar prachtige haven waar u ‘savonds heerlijk kunt zitten.

Bekijk het uitgaansleven van Cyprus >>