Stranden Cyprus Larnaca

Stranden Cyprus Larnaca

Het stranden gebied Larnaca gelegen op Cyprus bestaat uit drie stranden genaamd Fargos beach, McKenzie beach en Phinikoudes beach. De stranden van Larnaca bestaan voornamelijk uit donkergeel zand met een zee die geleidelijk afloopt.

Bekijk het Larnaca strand van Cyprus >>

De stranden hebben vaak verschillende faciliteiten zoals parasols en strandbedden en het is er vaak druk in de zomer.

Vooral in het hoogseizoen op Cyprus moet u op de stranden van Larnaca rekening houden met de drukte door de grote hoeveelheden toeristen.

Fargos Beach;

strand cyprus faros beach

Faros Beach, strand Cyprus

Dit is een prachtig strand gelegen in het Larnaca gebied op Cyprus en is een strand wat veel bezocht wordt door toeristen door haar strategische ligging. Fargos Beach ligt namelijk dicht bij de internationale luchthaven van Larnaka en trekt daardoor in de zomer veel toeristen.

Bekijk het Larnaca strand van Cyprus >>

Doordat het strand populair is onder de toeristen zijn er verschillende faciliteiten op het strand te vinden en kunt u er verschillende sporten beoefenen. Zo worden er op Fargos beach niet alleen watersporten beoefend maar ook op het droge kunt u verschillende sporten boefenen zoals beach-volleybal.

Op Fargos beach staan verschillende boothuizen die in de zomer door Cyprioten als huis worden gebruikt.

McKenzie Beach;

strand-cyprus-mckenzie-beach

Strand Cyprus McKenzie-Beach

Dit is een geweldig strand gelegen in het Larnaca gebied op Cyprus en ligt ten zuiden van de stad Larnaca. Het McKenzie beach is een lang grijs/groen gekleurd strand wat dichtbij het vliegveld van Larnaca ligt.

McKenzie beach is perfect voor een strandwandeling door haar wandelpaden langs het strand en haar verschillende voorzieningen. Het strand is prima te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en is omgeven met verschillende winkels en restaurants.

Phinikoudes beach;

strand cyprus phinikoudes beach

Strand Cyprus Phinikoudes Beach

Dit is een erg mooi strand gelegen in het Larnaca gebied op Cyprus en is een van de bekendste stranden aan de kust van Cyprus. Phinikouder beach ligt aan een populaire kustpromenade waardoor het strand over verschillende faciliteiten beschikt zoals kleedkamers, gehandicapten toegang, ligbedden, toiletten en douches.

Bekijk alle Larnaca stranden van Cyprus >>

Phinikoudes beach wordt in de zomer overdag bewaakt door verschillende strandwachten en is dus voor gezinnen met kinderen zeer geschikt. Ook wanneer u houdt van het beoefenen van watersporten is Phinikoudes beach een perfecte locatie hiervoor op Cyprus. Dit komt mede doordat de zee erg kalm en schoon is.