Excursies Cyprus

Excursies Cyprus

Cyprus staat bekend om haar mooie historische gebouwen, haar authentieke vissersdorpjes met heerlijke terrasjes en geweldige stranden. Maar het eiland is 9,251 km2 groot waardoor het lastig is om alles zelf te gaan bekijken op Cyprus.

Bekijk hier alle excursies >>

Daarvoor zijn er verschillende excursies op Cyprus te boeken die u naar alle uiteinden van het eiland Cyprus meenemen. De excursies bestaan voornamelijk uit tripjes naar de mooiste plekken van Cyprus.

Zo kunt u een excursie plannen naar Paphos, de voormalige hoofdstad van het eiland waar er verschillende overblijfselen zijn te zien die nog uit het Romeinse rijk stammen en tot de 2e tot de 5e eeuw behoren.

Bekijk hier alle excursies >>

excursies cyprus

Bekijk excursies op Cyprus

Troodosgebrergte op Cyprus

Ook kunt u een excursie naar het Troodosgebergte plannen. Dit gebergte bevat verschillende byzantijnse kerken en verschillende dorpen waar u kunt zien hoe mensen op Cyprus leven. Ook gaan verschillende excursies ook langs het klooster wat zich op het Troodosgebergte bevind. Het Troodosgebrergte op Cyprus is mede bekend door haar top, de Olympus, die zo’n 1952 meter hoog is.

Verschillende excursies op Cyprus

Verschillende excursies op Cyprus gaan naar Choirokoitia. Dit is een archeologische site waar verschillende archeologische opgravingen zijn gedaan die dateren van 7000 voor christus. Deze site is in 1934 ontdekt en er worden nog steeds regelmatig spullen opgegraven hier.

Bekijk hier alle excursies >>

Uiteraard zijn er op Cyprus ook de standaard excursies te boeken zoals, boottochten, actieve en avontuurlijke excursies, excursies naar thema en/of pretparken, verschillende parken, musea en welness centra.

Voor deze excursies wordt het aangeraden om voordat u op Cyprus bent deze al te boeken, omdat de prijzen vaak hoger zijn wanneer u het daar nog probeert te regelen. Probeer daarom altijd excursies op Cyprus van te voren te plannen.